Leesclub meet-up Leeuwarden 27 oktober - NiteNITE
Sluit
Sluit

Leesclub meet-up Leeuwarden 27 oktober

Boekenwurmen en leesclubs opgelet! De NNT Leesclub houdt weer een live bijeenkomst rondom de roman The Picture of Dorian Gray, bij de voorstelling DORIAN. Deze keer komen we bij elkaar in Boekhandel van der Velde in Leeuwarden, op zaterdag 27 oktober tussen 15:00 en 16:00 uur.

Zorg dat je het boek gelezen hebt (of een goede poging hebt gedaan), want iedereen kan meepraten. Met welk personage lees je mee? Waar gaat het boek voor jou over? Wat vind je van de ontwikkeling die Dorian doormaakt? Wat is je lievelingspassage?

De leesclub wordt aangeslingerd door Oscar Wilde expert dr. Kees De Vries, aan wie je alles kunt vragen over Wilde’s thematiek, stijl en het vermeende verband tussen zijn leven en zijn werk. Daarnaast praat Lin Scholten mee – een bekend gezicht voor de klanten van Van der Velde Leeuwarden. Zij speelt als ‘extra’ mee in DORIAN en heeft de roman dus gelezen met het oog op de voorstelling.

Kun je niet naar Leeuwarden komen maar wil je wel graag meepraten? Volg dan de livestream in de NNT Leesclub op facebook en praat mee in de comments.

Toegang gratis, maar aanmelden gewenst via info@boekhandelvandervelde.nl of 058-2132360

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.