Monic Hendricks zag De Poolse Bruid - NiteNITE
Sluit
Sluit

Monic Hendricks zag De Poolse Bruid

De Volkskrant deed verslag van het bezoek dat Monic Hendricks bracht aan de theaterversie van De Poolse Bruid. Hoe vond ze het?

Onderweg naar het Hoge Noorden, naar de door aardbevingen onbewoonbaar geworden boerderij De Haver in het dorpje Onderdendam, is Hendrickx net zo zenuwachtig als Dunselman. ‘Wat als ik het niet goed vind?’ Die angst blijkt ongegrond, evenals Dunselmans nervositeit. Hendrickx: ‘Het is prachtig. Ik ben heel blij dat ik het heb gezien. Natuurlijk vergelijk ik onze Anna’s en onze Poolse uitspraak. Lotte zet een sterkere vrouw neer. En ik zie andere redenen waarom Anna vasthoudt aan haar geloof. De voorstelling woelt ook allerlei herinneringen los. Maar de theaterbewerking is zo eigen en origineel dat ik die vergelijking achter mij laat en nieuw drama zie.’

Enthousiast geworden na het artikel? De Poolse Bruid is uitverkocht maar we doen ons best het volgende zomer weer te gaan spelen. Wil je op de hoogte blijven en een bericht ontvangen als de kaartverkoop start? Schrijf je dan in op de mailinglijst via dit formulier.

 

Lees het hele verslag hier.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.