Theaternacht - NiteNITE
Sluit
Sluit

Einde seizoensfeest met veel korte voorstellingen van Gronings theatertalent

Was je erbij op zaterdag 7 oktober 2017. Toen op allerlei verrassende locaties in onze uitverkochte Stadsschouwburg een bonte waaier aan theatertalent zorgde voor zeven korte, afwisselende maar razend boeiende performances?

Tijdens de Theaternacht op vrijdag 31 mei borduren we een beetje voort op die formule. Maar dan net even anders, op meerdere locaties en met een groot aantal fantastische Groningse makers. Het Grand Theatre, de Stadsschouwburg Groningen en Theater De Machinefabriek zetten die dag hun deuren open voor Groningse theatermakers die een korte voorstelling of performances voor je gemaakt hebben. Voorstellingen die maar weer eens duidelijk maken wat een waanzinnige creatieve broedplaats stampvol talent onze stad is.

Tijdens Theaternacht zijn er drie verschillende routes waarbij je voorstellingen kan zien in de Stadsschouwburg, Grand Theatre en Theater de Machinefabriek. Drie gevarieerde routes waarin naar voren komt hoeveel talent we in Groningen hebben. Alle routes beginnen met een muzikale opening door Babaddaar bij de Stadsschouwburg en eindigen met een feestje met Teddy’s Last Ride in Grand Theatre!

Er is slechts plek voor maximaal 360 theaterliefhebbers. Dus zorg dat je erbij bent!

Routes

Geel: Kies je voor de gele route dan kan je genieten van Mads Wittermans, Rosa Da Silva en Veerle van Overloop (Shelfish).
Roze: Als je kiest voor de roze route zie je Nina Iggy (Up North / Urban House Groningen), Veerle van Overloop (Shelfish) en Karin Noeken.
Groen: De groene route bestaat uit Maarten Smit (Het Houten Huis), De Steeg óf Teuntje Post (de Noorderlingen), Karin Noeken en Rosa da Silva.

tourlist

mei
vr 31 mei 19:00
Agenda
Event

Feed

FALL FAILING van start!

07 11 2023

Fall Failing COMING SOON

03 11 2023

OPEN CALL: foto/video creatives

17 10 2023

NITE RAW: Rebekka Nilsson

23 08 2022
Meer feeds

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.